2.9.2011

Kaisan ja Markun häät

Kesä meni niin vauhdikkaasti, että päivitykset kulkevat perässä. Häät tulivat ja menivät ja kaikki onnistui oikein hyvin, joskaan pieniltä vastoinkäymisiltä ei vältytty. Hääpäivän aamuna sain kaikki kakut kuljetettua juhlapaikalle ehjänä. Koristelussa meni vähän enemmän aikaa kuin olin ajatellut, joten tukkaputkella kotiin laittautumaan ja kirkoon ehdin pari minuuttia myöhässä. Koska hellettä piisasi, en uskaltanut aamulla laittaa koristeita kakun päälle vaan tarkoitus oli laittaa ne kakkuihin ennen hääparin saapumista juhlapaikalle.

Tähän asti kaikki oli edelleen hyvin, mies auttoi kakkujen kuvaamisessa tätä blogia varten. Sitten - yhtä kakkua takaisin jääkaappiin laittaessa  yksi hyllylevyistä petti ja kakku kaatui. Nyt en enää muista oliko vaurioita toisessakin kakussa, mutta tämä yksi ainakin oli rutussa. Onneksi oma koti on parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä, joten mies lähti kiireellä hakemaan pursottimia ja kermaa, koristeita olin onneksi tehnyt ylimääräisiä. Kakun leikkaukseen olisi vielä aikaa, joten sen puolesta ei paniikkia, mutta kyllä siinä vaiheessa sykkeet oli katossa... Lopulta korjaukset saatiin tehtyä ja kakutkin kuuluivat maistuneen. Itse on omiin tuotoksiinsa kovin kriittinen, mutta tuntui mukavalta kun kakkujonossa minulle tuntemattomat ihmiset keskenään puhuivat, että tulivat hakemaan lisää kun kakku oli niin hyvää :)

Hääparin kakku







 Lopuksi vielä kuvasarja hääparin kakun leikkauksesta ja polkaisusta. Hääpari keskittyi jalan polkaisuun, mutta kakun koristelevy ei ollutkaan pehmennyt kakun päällä tarpeeksi eikä antanut periksi...

Kiitos aivan ihanista hääjuhlista ja onnea yhteiselle taipaleelle Kaisa ja Markku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti