Juhlapäivänä oli niin kuumaa, että kakun pinta kostui todella nopeasti. Palopostin tein etukäteen sokerimassasta, mutta paloletkun laitoin juuri ennen tarjoilua. Oli tosi vaikea saada se "kirjautumaan" kauniisti kun marsipaania ei voinut liikutella moneen kertaan. Kaunokirjoituskin on jo hieman ruosteessa...
Timantti ja pienemmät jalokivipisarat tehty kondiittorin sokerista. Ostin timantti-jääpalamuotin, jonka sain poltettua sokerilla puhki. Seuraavalla yrityskerralla laitoin muotin kylmällä vedellä täytettyyn astiaan, jonka jälkeen muottikin pysyi ehjänä :) Onko kellään vinkkiä kuinka kondiittorin sokeria tulisi työstää ja valmista koristetta käsitellä?
Kakun reunaa kiersi liekit.
Onnea vielä kerran Anne ja Lelle!
Oi, tää on ihana! Kakussa kaikki oleellinen eikä mitään turhaa. Upea!
VastaaPoista