24.7.2012

Prinsessa Ruusunen

Blogini on ollut myös hieman kesälaitumilla, joten päivitykset laahaavat perässä. Kummitytöllä oli syntymäpäivät jo toukokuussa... Toiveena oli Disneyn prinsessat, joista valikoin kakun päälle suurimman suosikin, Prinsessa Ruususen.



Onnea kummitädin prinsessalle!

Pokemon-pallo

Vanhimman pojan luokkakaverille pyydettiin Pokemon-aiheista kakkua. Pikaisella varoitusajalla mentiin, joten sen enempiä koristeita ei ollut aikaa tehdä, mutta Pokemon-pallo oli helppo toteuttaa.



Onnea Axille!

Kakunkoristeita

Siskoni lopetti työt ja halusi tarjota työkavereilleen kakkua. Koristeen toivottiin olevan pirullinen, mutta ystävällinen :) Tein myös kakunkin, mutta sisko laittoi koristeet itse paikalleen, joten kuva koko kakusta toivottavasti jossain vaiheessa.



Toinen kakunkoriste meni miehen Ranskassa asuvalle serkuntytölle, joka oli perheineen käymässä Suomessa sukuloimassa. Haisuli on kuulemma lempihahmo Muumeissa.

Suomi-Ruotsi

Menin ystäväni kanssa koiranäyttelyreissulle Ruotsiin ja halusimme yhteistyönä viedä kakkua tuliaisiksi ja kiitokseksi. Kakun teki Marika ja minä koristeet. Sisällä suklaa- ja minttusuklaatäyte, ja kakku oli aivan uskomattoman hyvää!


Rippikakkuja

Minulla on heinäkuussa ollut kesäapuna koirien kanssa Minka, jonka konfirmaatiojuhlaan haluttiin kakkua. Pinkkiä ja koiria eli tassuja taas :) Ristien tekemiseen olisin toivonut muotin, mutta sellainen oli mielestäni liian kallis, varsinkaan kun käyttökertoja ei välttämättä tule montaa. Siksi päädyin tekemään ihan pelkistetyt ristit vapaalla kädellä.


Kukissa hieman kimalletta


Angry Birds

Pääsinpä minäkin tekemään vihaisia lintuja... Lastemme pikkuserkku täytti 6 vuotta ja synttärien teemana Angry Birds. Toiseen kakkuun linnut ja toisesta tein possun.




Onnea Atte!

Luistelijatytölle

10-vuotta täyttävä Saara harrastaa taitoluistelua ja kun myös koira-aihetta toivottiin kakkuun, syntyi tällainen. Olen jo pitkään halunnut tehdä koirantassuja ja kokonaisuuteen olen enemmän kuin tyytyväinen.




Onnea Saaralle :)