23.5.2011

Jennalle koirakakkua

Kaverini pyysi tekemään tyttärelleen syntymäpäiväkakun, johon tulisi heidän yhden koiransa Hertan kuva. Olin salaa toivonutkin päästä tätä tekemään, mutta piirtämisvaiheessa pyörsin hieman sanojani... :) Nostan hattua niille, jotka saavat siirrettyä kuvaan kaikki koiran rodunomaiset piirteet. Asianomaiset olivat kuitenkin tyytyväisiä ja rodunkin kuulemma tunnisti (joka on siis welsh corgi). Ja ihan tyytyväinen olen kyllä itsekin lopputulokseen, piirtäminen kun ei kuitenkaan ole vahvin lajini. Sisällä mansikkaa ja persikkaa.

Ei muumitaloa lukita yöksi...

Kummityttöni toivoi 4-vuotis syntymäpäiväkakuksi muumitaloa ja sinne terassille muumeja. Koska olen tehnyt niin paljon piirrettyjä kuvia, halusin nyt kokeilla jotain muuta. FantasIINAn blogissa näin todella kauniin muumitalon, josta otin mallia. Tähän hätään (ja myös syystä, että tein kakkua puolenyön paremmalla puolella) en uskaltanut lähteä tekemään koristuksia pikeerillä, joten ikkunanpuitteet ja muut sellaiset ovat myös marsipaanista. Sisällä vadelmamousse ja päärynänpaloja valkosuklaamoussen kanssa.


 Muumit tehty Iloleipurin muumitalo-piparimuoteilla ja väritetty pastaväreillä.

Onnea syntymäpäivänä Jeminalle!

7.5.2011

Ristiäiskakkua

Toiveesta tein pienen tytön ristiäisiin kakun. Kakun sisällä kuningatarmousse. Koristeet ja päällinen kaulintamassaa ja päällä vielä sokerihelmiä.




Onnea Anni Lyydia kauniista nimestä!